Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-04@02:07:30 GMT

راه سخت کشتی در سال ۲۰۲۲

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۳۹۳۲

راه سخت کشتی در سال ۲۰۲۲

به گزارش ایرنا، عده‌ای از کارشناسان و منتقدان اعتقاد دارند که مسابقات جهانی نروژ که حدودا ۲ ماه پس از بازهای المپیک توکیو برگزار شد را همانند سایر مسابقات پس از المپیک برای پوست‌اندازی و جوان‌گرایی بود و تیم‌ها با همه قدرت و توانایی‌های خودشان در جهانی نروژ شرکت نداشتند و معمولان در پیکارهای‌های جهانی سال‌های بعد از المپیک با قدرت ظاهر می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که البته موضوع پوست‌اندازی و حضور نفرات جوان‌تر در بین تیم‌های پرقدرت جهان در نروژ مشهود بود با این وجود همه منتظر محک جدی کشتی ایران در سال ۲۰۲۲ هستند، به ویژه که کشتی ایران با چالش بزرگی به نام فاصله بسیار کم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین و رقابت‌های جهانی صربستان روبرور است.

پیکارهای کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی جهان روزهای ۱۹ تا ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ در بلگراد پایتخت صربستان و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین نیز روزهای ۱۹ تا ۳۰ مهر ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد و این موضوع مشکلات زیادی را برای کشورهای آسیایی به خصوص ایران، قزاقستان، ازبکستان، هند، ژاپن، کره‌جنوبی، قرقیزستان که چشم به مدال‌های بازی‌های آسیایی و قهرمانی جهان دوخته‌اند، ایجاد کرده است و به همین دلیل فدراسیون کشتی به همراه کادر فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی در تدارک اعزام ۲ تیم متفاوت به این ۲ رویداد مهم است.

از المپیک توکیو که گذر کنیم، کسب طلای محمدرضا گرایی و برنز محمدهادی ساروی نجات بخش محمد بنا در کشتی فرنگی شد، هرچند که این مربی پیش از این نیز نتایج بسیار درخشانی را در المپیک لندن از خود به جای گذشته بود اما پس از رقابت‌های جهانی نروژ و کسب افتخارات تاریخی در آن، از گزند انتقادات و گلایه‌های شاگردان خود همچون قاسم رضایی، امید نوروزی و سعید عبدولی به دور نماند و انتقادات آنان نسبت به چرخه انتخابی که هیچ ضمانت اجرایی برای مدعیان نداشت، کادر فنی و حتی  فدارسیون را با چالش جدیدی روبرو ساخت.

با این وجود کشتی با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم می‌کند و اعتبارات بخش دولتی نیز محدود است و این همین امر ثابت شد که «علیرضا دبیر» باید مانند پیشینیان خود دست بر زانوی خود بگذارد و بتواند بودجه لازم را برای حمایت از تیم‌های ملی فراهم کند.

اما بر هیچکس پوشیده نیست که علیرضا دبیر در حدود ۳۰ ماه گذشته تمام توان خود را برای ارتقاء کشتی گذاشته و پول خوبی را به کشتی کشور از منابع مختلف تزریق کرده تا کشتی صاحب امکانات و ابزار لازم برای موفقیت در میادین پیش رو باشد.

اینکه آیا رئیس فدراسیون می‌تواند این راه دشوار و سخت را به همین صورت ادامه دهد یا نه، موضوعی است که شرط موفقیت تیم‌های ملی را تضمین خواهد کرد. چرا که اجرای چرخه انتخابی تیم ملی به صورت کامل و اعزام تیم‌های رده‌های سنی مختلف به تورنمنت‌های بین‌المللی، رقابت‌های قاره‌ای و جهانی، پس از مدت یکسال تعطیلی کامل به دلیل شیوع کرونا و برگزاری اردوهای مختلف هزینه‌های بسیار سرسام‌آوری را روی دوش کشتی می‌گذارد که شاید نزدیک به ۱۵۰ میلیارد تومان برآورد شود.

حال به نظر می‌رسد، حاشیه‌های بوجود آمده بین رئیس فدراسیون کشتی با وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک، دغدغه تأمین منابع برای کشتی و همچنین ۲ آوردگاه بسیار دشوار بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو چین و رقابت‌های جهانی صربستان چالش بسیار بزرگی پیش پای رئیس فدراسیون باشد که رییس فدراسیون سخت در تلاش است برای گذر از این آزمایش سخت، همه همت خود را برای عبور از مشکلات مالی بکار بگیرد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون کشتی تیم ملی کشتی آزاد فدراسیون کشتی کمیته ملی المپیک بازی های آسیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال انصراف ریاض از میزبانی مسابقات کشتی

رئیس کمیته بین‌المللی فدراسیون کشتی از انصراف احتمالی عربستان از میزبانی مسابقات رده سنی پایه خبر داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیش از این اتحادیه جهانی کشتی، ریاض عربستان را به عنوان میزبان مسابقات کشتی زیر 15 سال و زیر 20 سال قهرمانی آسیا (نونهالان و جوانان) معرفی کرده بود.

رقابت‌هایی که 16 تا 24 جولای (26 تیر تا 3 مرداد) قرار بود برگزار شود اما سعید یوسفی می‌گوید احتمالا آنها از برگزاری این رقابت‌ها انصراف خواهند داد.

رئیس روابط بین‌المللی فدراسیون کشتی در این‌باره به خبرنگار تسنیم گفت: این‌طور که از شواهد برمی‌آید میزبان مسابقات دو رده سنی نونهالان و جوانان تغییر خواهد کرد، البته هنوز اتحادیه جهانی درباره گزینه احتمالی صحبتی نداشته، ما شنیده می‌شود عربستان به خاطر مسائل داخلی خودش، از برگزاری مسابقات منصرف شده است.

رقابت‌های قهرمانی آسیا در این دو رده سنی آزاد و فرنگی پیش از المپیک برگزار می‌شود اما پیکارهای جهانی، شهریور ماه و بعد از برگزاری المپیک به انجام خواهد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این عکس‌های حسن یزدانی جهانی شد |‌ تصاویر
  • عکس| حرکت معروف و جذاب حسن یزدانی سوژه اتحادیه جهانی کشتی شد
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک
  • احتمال انصراف ریاض از میزبانی مسابقات کشتی
  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • تقدیر از نمایندگان کشتی تهران در المپیک پاریس
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است