Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان وزن 65 کیلوگرم کشتی آزاد آسیا گفت: در کشتی جهانی اسلو از نظر ذهنی آماده نبودم و امیدوارم ناکامی جهانی نروژ را در بلگراد جبران کنم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمان عموزاد قهرمان وزن 65 کیلوگرم کشتی آزاد آسیا درخصوص مدعی شدنش در رده سنی بزرگسالان طی یک سال اخیر از وزن 57 تا 65 کیلوگرم، اظهار داشت: من در وزن 48 کیلو به مسابقات جهانی نوجوانان رفته بودم و سال 2019 قهرمان نوجوانان جهان شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آن در وزن 57 کیلو در لیگ و مسابقات کشوری کشتی گرفتم و کادرفنی تیم ملی و غلامرضا محمدی من را قابل دانسته و به من فرصت دادند تا خودم را را نشان دهم. رضا اطری کشتی گیر خوب و مدعی 57 کیلوگرم بود. من تمام سعی و تلاشم را کردم که به عضویت تیم ملی در المپیک درآیم، اما قسمت نشد.

وی ادامه داد: دوست داشتم اطری در المپیک مدال بگیرد که این اتفاق نیفتاد، امیدوارم او بعد از این موفق باشد. بعد از آنکه المپیک را از دست دادم در مسابقات انتخابی جوانان شرکت کردم، وزنم بالا رفته بود و چون بدنم عضله‌ای است، وزنم پایین نمی‌آمد. در 57 کیلو به لحاظ وزنی اذیت شدم و به همین دلیل  در انتخابی تیم جوانان سوم شده و به اردوی تیم جوانان دعوت شدم. در ادامه در جام تختی بزرگسالان کشتی گرفتم که یک تورنمنت برای جوانان هم محسوب می‌شد و با اول شدن در این رقابت‌ها به عنوان ملی‌پوش جوانان انتخاب شدم. در جام یاشاردوغو هم مدال طلا گرفتم و به همین دلیل هم به جوانان جهان رفتم که قهرمان شدم و هم دوبنده تیم ملی در جهانی نروژ را به دست آوردم.

عموزاد در مورد شکستش در مسابقات جهانی 2021 نروژ تصریح کرد: هیچ لذتی بالاتر از خوشحال کردن دل مردم نیست. تمرینات خوبی را انجام داده بودم که مدال بگیرم. من هر بار که به مسابقه خارجی، جهانی و آسیایی می‌روم به نیت کسب مدال است که در نروژ شرمنده مردم شدم و مدال نگرفتم. در اسلو از نظر ذهنی آماده نبودم، از نظر جسمی هم با وجودی تلاشی که کادرفنی داشت، به آن چیزی که می‌خواستم نرسیدم.

قهرمان وزن 65 کیلوگرم آسیا با اشاره به عملکردش در قهرمانی آسیا و شکست حریف عنوان‌دار هندی گفت: برای آسیایی تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتم و از نظر روحی و روانی شرایط بهتری داشتم. کادرفنی هم خیلی به من کمک کردند. ما کشتی حریفانی که شانس مدال در آسیایی بودند را آنالیز کرده بودیم. این آنالیز خیلی در شکست باجرانگ به من کمک کرد. از آنالیزور تیم ملی و کادرفنی ممنونم که حاصل این آنالیز، بردم مقابل باجرانگ شد.

این کشتی‌گیر مازندرانی که اهل خلیل‌شهر است، در مورد میزان حمایت و توجه مسئولان استانی به خودش تصریح کرد: متاسفانه هیچ نگاهی به من نکردند، نه تنها به من، به کل کشتی‌گیران شهر توجهی نشد. من برای مردم عزیزم مدال می‌گیرم که آنها همیشه به من لطف داشته‌اند. در این 6-7 باری که مدال گرفتم مسئولان فقط عکس یادگاری گرفتند و رفتند.

وی که به عنوان ملی‌پوش 65 کیلوگرم برای جهانی بلگراد انتخاب شده، در این خصوص خاطرنشان کرد:  کادرفنی و رئیس فدراسیون بعد از جهانی نروژ چرخه را در هر وزن اعلام کردند. چند نفری که در جهانی مدال گرفته بودند از جام تختی و مرحله نهایی انتخابی باید کارشان را آغاز می‌کردند اما چند نفری که مدال نگرفتیم، در کشوری کشتی گرفتیم که آنجا اول شدم. در آسیایی هم قهرمان شدم، با این چرخه، من برای جهانی صربستان انتخاب شدم و امیدوارم ناکامی جهانی نروژ را در بلگراد جبران کنم. می‌دانم 65 کیلو یکی از سخت‌ترین وزن‌های کشتی دنیاست اما مهم این است که من نماینده کشتی ایران هستم و هر روز بیشتر و بیشتر تمرین می‌کنم که خوش‌رنگ‌ترین مدال را آنجا بگیرم.

رحمان عموزاد که میهمان برنامه این هفته (17 اردیبهشت) دایره طلایی بود، برادر دوقلویی به نام فرزاد دارد که در لیگ با او هم‌تیمی بود، در خاتمه گفت: از مردم، پدر و مادرم و مربی پایه‌ام باقر محمدپور که دایی‌ام هست، تشکر می‌کنم. برادرم فرزاد نه تنها یک برادر که یک مربی و همراه من بوده که خودم را مدیونش می‌دانم و امیدوارم با مدال شادش کنم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: جهانی نروژ تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانشین بولت: هنوز توانایی من را ندیده‌اید

به گزارش ''ورزش سه''، این دونده آینده دار (20 ساله) پس از اینکه دو سال پیش با کسب مدال برنز، جوان ترین مدال‌آور مسابقات سرعت انفرادی جهانی شد، اکنون انتظارات زیادی بر دوش دارد. نایتون سال گذشته نیز در مسابقات جهانی بوداپست در دوی 200 متر به مدال نقره دست یافت و با نزدیک شدن به شروع بازی‌های پاریس، با توجه به جاه طلبی‌های خود آماده رقابت است.

او در این گفت و گو گفت: تا زمانی که من بزرگتر شوم، باز هم نظراتی مانند «پدیده جوان» یا «من این کار را در این سن انجام دادم» وجود خواهد داشت.
آنها از من انتظار داشتند که در 19 یا 20 سالگی رکورد جهانی را بشکنم. اما در واقعیت، اینطور نیست. قطعا موفقیت اولیه با انتظارات بالا همراه بود.

هواداران و کارشناسان انتظارات بیشتری از او دارند و مشتاق هستند نایتون به رویایی که یوسین بولت نتوانست به آن دست یابد، یعنی شکستن زمان 19 ثانیه در 200 متر، دست یابد. اما نایتون عجله نمی‌کند و می گوید: "من در بهترین حالت خود نیستم، اما وقتی به بهترین سطح خود رسیدم، می توانیم در مورد رکوردهای جهانی صحبت کنیم."

دیگر خبرها

  • قهرمانی دونده ایران در تور جهانی امارات
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • کشتی‌گیر شیروانی مدال برنز قهرمانی کشور را کسب کرد
  • شکست پانزدهم، کشتی صنعت نفت غرق شد
  • جانشین بولت: هنوز توانایی من را ندیده‌اید
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • محمد نخودی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • ۴ مدال خوش‌رنگ سهم کشتی‌گیران نونهال کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قهرمانی کشور
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران